Video Meleşcanu, după ce a fost ales la şefia interimară a Forţei Naţionale: Preocuparea pentru noi este revigorarea României

Teodor Meleşcanu a declarat, după ce a fost ales preşedinte interimar al partidului Forţa Naţională, că formaţiunea este de centru, iar obiectivul este revigorarea României. Graţiela Gavrilescu este prim-vicepreşedinte interimar, iar Alexandru Ştefan Băişanu a fost numit purtător de cuvânt.

587 afișări

"Abia am încheiat şedinţa Biroului Permanent al partidului Forţa Naţională în care s-au luat măsuri foarte importante. A fost numit preşedinte interimar al partidului Forţa Naţională, domnul Teodor Meleşcanu. De asemenea, a fost aleasă doamna Graţiela Gavrilescu în funcţia de prim-vicepreşedinte al partidului şi a fost ales domnul deputat Alexandru Ştefan Băişanu în funcţia de şef al departamentului de comunicare şi purtător de cuvânt al partidului", a anunţat, sâmbătă, secretarul general al partidului Forţa Naţională Mircea Găinuşe.

Preşedintele Teodor Meleşcanu a anunţat validarea poziţiilor de preşedinţi judeţeni ai Partidului Forţa Naţională şi a precizat că formaţiunea pe care o conduce este una de "centru".

"E un moment deosebit pentru noi. Vreau să mulţumesc tuturor celor care au creat această structură importantă, Forţa Naţională şi vreau, de asemenea, să mulţumesc tuturor celor care s-au alăturat acestui partid şi astăzi (sâmbătă - n.r.) au fost consfinţite şi participarea lor la organele de conducere în care au fost aduşi. Vreau să vă informez că, de asemenea, cu ocazia discuţiilor de astăzi au fost validate toate poziţiile de preşedinţi judeţeni şi avem deja o strucutră care se constituie dintr-un nucleu central dur, cu toţi liderii judeţeni şi mai ales foarte mulţi tineri care s-au alăturat partidului. Suntem un partid de centru, preocuparea pentru noi este revigorarea României", a declarat Teodor Meleşcanu, sâmbătă, la Parlament.

Teodor Meleşcanu a fost exclus din ALDE, după ce a fost ales preşedinte al Senatului, la propunerea PSD. De asemenea, Graţiela Gavrilescu şi Alexandru Ştefan Băişanu au fost excluşi din ALDE din cauză că au acceptat să fie propuşi în funcţii de miniştri în fostul Executiv Dăncilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici