Mihai Fifor anunţă un nou proiect privind legea pensiilor militare: Există un grup de lucru

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a anunţat duminică, la Mamaia, că a fost înfiinţat un grup de lucru format din reprezentanţii tuturor asociaţiilor militarilor în rezervă pentru a discuta un nou proiect pentru legea pensiilor militare.

15210 afișări
Imaginea articolului Mihai Fifor anunţă un nou proiect privind legea pensiilor militare: Există un grup de lucru

Mihai Fifor anunţă un nou proiect privind legea pensiilor militare: Există un grup de lucru

„Există un grup de lucru împreună cu reprezentanţii tuturor asociatiilor militarilor în rezerva, in retragere, pentru a veni cu un proiect pe legea pensiilor militare. Principiile le ştiţi: la funcţie egală, grad egal, vechime egală. E cam la fel cum funcţionează şi pensia pentru partea civilă”, a anunţat ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, la Mamaia.

În privinţa pensiilor militare, ministrul Muncii, Marius Budăi, a dat asigurări că nu vor fi tăiate sumele.

„Nu ştiţi că nu suntem cu tăierile? Perioada lucrată după ce ati iesit in pensia militară, ca la orice om din sală şi din ţara asta, la 65 de ani vi se recalculează”, a explicat Budăi.

 

Taguri:
fifor,
pensii,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici