Olguţa Vasilescu despre situaţia în care preşedintele nu va desemna ca premier reprezentantul PSD-ALDE: Sunt un milion de tertipuri parlamentare cât să nu ajungem la vot şi a doua oară

Vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu a declarat, duminică, că preşedintele Klaus Iohannis va accepta propunerea de premier care va fi făcută de liderii PSD-ALDE, dar că, în cazul în care nu va desemna reprezentantul PSD-ALDE, sunt "un milion de tertipuri parlamentare" pentru blocarea lui.

6697 afișări
Imaginea articolului Olguţa Vasilescu despre situaţia în care preşedintele nu va desemna ca premier reprezentantul PSD-ALDE: Sunt un milion de tertipuri parlamentare cât să nu ajungem la vot şi a doua oară

Olguţa Vasilescu: Sunt un milion de tertipuri parlamentare cât să nu ajungem la vot şi a doua oară

"Să ştiţi că sunt un milion de tertipuri parlamentare cât să nu ajungem la vot şi a doua oară. Pur şi simplu, Biroul Permanent nu trece pe ordinea de zi. În Biroul Permanent este majoritate pe actuala coaliţie. Dar nu se va ajunge acolo, pentru că nu este cazul să se ajungă acolo", a declarat Lia Olguţa Vasilescu la Antena 3.

Ea a dat ca exemplu desemnarea lui Lucian Croitoru precizat că preşedintele va ”testa” majoritatea luni, în cadrul consultărilor de la Palatul Cotroceni.

De asemenea, ea a ţinut să avertizeze că ”99%” dintre numele vehiculate în spaţiul public pentru a prelua mandatul de premier nu au fost luate în calcul.

”Ce a apărut în spaţiul public s-ar putea să nu aibă niciun fel de legătură cu ce se va vota în CEx, aşa cum am văzut foarte multe nume în decembrie şi niciunul nu a fost cel cu care a mers Liviu Dragnea la Cotroceni”, a mai spus Vasilescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici