Orban: PNL depune moţiune de cenzură când consideră că Guvernul este în cea mai proastă situaţie

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că liberalii vor depune moţiune de cenzură şi în această sesiune parlamntară, afirmând că asteaptă ca Guvernul să fie „în cea mai proastă situaţie”.

197 afișări
Imaginea articolului Orban: PNL depune moţiune de cenzură când consideră că Guvernul este în cea mai proastă situaţie

Orban: PNL depune moţiune de cenzură când consideră că Guvernul este în cea mai proastă situaţie

„În fiecare sesiune avem dreptul de a depune o moţiune de cezură vom folosi acest drept constituţional în momentul cel mai potrivit în care vom consideră că Guvernul este în cea mai proastă situaţie şi există cele mai multe şanse ca moţiunea să treacă. Până la sfârşitul sesiunii mai este timp”, declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici