Video Dragnea, după declaraţiile "camaradului" Oprea: Sunt multe de spus. Vă promit că vă spun cu o singură condiţie

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, legat de afirmaţiile lui Gabriel Oprea privind susţinerea pe care i-a acordat-o liderului PSD, că sunt multe de spus, dar va da detalii dacă nu va fi întrebat zilnic.

1305 afișări

"Sunt multe de spus.Vă promit că vă spun cu o singură condiţie. Dacă mă intrebaţi în fiecare zi, nu vă mai spun", a declarat Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD a respins şi vineri acuzaţiile aduse de Gabriel Oprea, afirmând că nu credea ca fostul preşedinte al UNPR să facă ”o asemenea greşeală” şi că este ”cam urât pentru dumnealui şi pentru SRI”.

Fostul preşedinte UNPR, Gabriel Oprea, i-a răspuns joi seara preşedintelui PSD, amintidu-i de susţinerea pe care i-a acordat-o în două momente importante ale carierei sale politice, în contextul afirmaţiilor liderului PSD care îi recomanda lui Codrin Ştefănescu să discute cu Gabriel Oprea.

"Am apreciat faptul ca domnul Dragnea m-a numit camarad, într-o declaratie referitoare la vecinul meu de cartier, Codrin Ştefănescu. Sigur că mă numeşte camarad! Au existat multe momente în care faptul ca a apelat la sprijinul meu i-a fost de mare ajutor lui Liviu Dragnea. Acest ajutor a fost decisiv pentru destinul lui politic şi chiar personal. Poate, cândva, voi povesti în amănunt. Astăzi mă opresc la două exemple. În anul 2004, când eu eram ministrul Administraţiei publice, iar el preşedintele CJ Teleorman, Dragnea m-a rugat să îl ajut să devina şeful preşedintilor de Consilii Judetene din PSD. La acel moment, PSD câştigase preşedinţia a 17 Consilii Judeţene. Pentru ca m-a rugat să îl ajut, m-am întalnit cu ei, în sediul din Ion Ionescu de la Brad si i-am convins să-l voteze. Aşa a ajuns camaradul Liviu să fie şeful politic al preşedintilor CJ din partid", scrie Gabriel Oprea, pe Facebook.

Fostul preşedinte UNPR descrie apoi un alt moment, când Liviu Dragnea încerca să preia conducerea partidului.

"În anul 2015, a apelat din nou la sprijinul meu, de aceasta data din postura mea de preşedinte al UNPR. M-a rugat să îl ajut să fie ales preşedintele PSD, în contextul în care Victor Ponta demisionase pe Facebook. A venit la un pahar de vin la UNPR, aşa cum ştie toată presa prezentă acolo şi m-a rugat să-l sprijin. Liviu a ajuns preşedintele PSD şi cu ajutorul meu şi sprijinul UNPR. Camaradul la nevoie se cunoaşte", mai spune Gabriel Oprea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici