Video Patru senatori cer suplimentarea bugetului unei deplasări în Franţa pentru a plăti bagajele extra - VIDEO

Conducerea Senatului a respins, luni, solicitarea a patru senatori care, după ce au efectuat o vizită în Franţa, au cerut suplimentarea cu încă 50 de euro a bugetului aprobat pentru a plăti excedentul de bagaje de cală.

394 afișări

''La întâlnirile la care au fost în Franţa din partea Senatului delegaţia României a avut câteva obiecte pentru cadouri provenite din magazia Senatului. Cu aceste obiecte, s-ar părea, s-a depăşit excedentul de bagaje clasic. Cei de la linia aeriană nu au fost de acord să scutească de la plată'', a declarat vicepreşedintele Senatului, Ioan Chelaru.

El a precizat că suma solicitată de cei patru senatori este 50 de euro.

''Biroul Permanent a apreciat că suma este modică şi poate fi acoperită altfel, nu din bugetul Senatului'', a mai spus Chelaru.

Din delegaţie au făcut parte senatorii Viorel Grigoraş, senator PNL, preşe­dintele Grupului, Florian Popa, senator PSD, vicepre­şe­dinte al Grupului, Laurenţiu Coca, vicelider al Grupului PSD Senat, membru al Grupului şi Marinică Dincă, secretar al Grupului PNL Senat.

Biroul Permanent al Senatului a aprobat memorandumul intern pentru această deplasare pe data de 7 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici