PNL va ataca joi la CC legea bugetului de stat pe 2011

PNL va ataca la Curtea Constituţională, joi, legea bugetului de stat pe 2011, a anunţat, miercuri, în plenul reunit, liberalul Eugen Nicolăescu.

18 afișări
Imaginea articolului PNL va ataca joi la CC legea bugetului de stat pe 2011

PNL va ataca joi la CC legea bugetului de stat pe 2011 (Imagine: Mediafax Foto)

"Mâine (joi, n.r.) vom contesta la Curtea Constituţională această lege, având multe elemente neconstituţionale. Nu vă bucuraţi, că s-ar putea ca la nivelul CC chiar să se declare neconstituţional acest buget", a spus Nicolăescu în plen.

El a explicat motivele pentru care PNL consideră că bugetul adoptat este "anormal".

"Este normal ca într-o ţară normală să existe un buget normal. Numai că, din păcate, bugetul pe care majoritatea parlamentară l-a votat astăzi este un buget anormal. Pentru că este un buget care nu face nimic bine pentru această ţară, este un buget care nu face nimic bine pentru mediul de afaceri, este un buget care nu creează locuri de muncă, care nu va asigura creştere economică, care nu va asigura creşterea nivelului de trai a populaţiei", a spus Nicolăescu.

Parlamentarii au adoptat, miercuri, în şedinţă comună, bugetul de stat pe anul 2011, cu 207 voturi "pentru", 143 "împotrivă" şi nicio abţinere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici