Premierul Dacian Cioloş i-a cerut ministrului de Interne, Petre Tobă, o primă evaluare a efectelor inundaţiilor

Premierul Dacian Cioloş i-a cerut ministrului de Interne, Petre Tobă, să prezinte o primă evaluare a efectelor inundaţiilor şi a pagubelor produse în şedinţa de Guvern de săptămâna viitoare.

909 afișări
Imaginea articolului Premierul Dacian Cioloş i-a cerut ministrului de Interne, Petre Tobă, o primă evaluare a efectelor inundaţiilor

Cioloş i-a cerut ministrului Tobă o primă evaluare a efectelor inundaţiilor săptămâna viitoare (Imagine: Adi Piclisan/ Arhiva Mediafax Foto)

"Situaţia dificilă a localităţilor afectate de inundaţii este în atenţia premierului Dacian Cioloş. Acesta a cerut ministrului de Interne să asigure coordonarea acţiunilor de intervenţie, suplimentarea efectivelor dacă se impune acest lucru şi sprijin în zonele cu risc şi cele afectate de intemperii în ultimele ore. Premierul a cerut ministrului de interne ca în videoconferinţa cu prefecţii din cursul amiezii să abordeze, pe lângă chestiunile legate de organizarea alegerilor, şi problemele legate de evacuarea celor aflaţi în situaţii de urgenţă şi preîntâmpinarea unor alte situaţii dificile pentru orele şi zilele următoare", se arată într-un comunicat remis presei de Guvern, vineri seara.

De asemenea, în document se mai arată că premierul i-a cerut ministrului Petre Tobă să prezinte o primă evaluare a efectelor inundaţiilor şi a pagubelor produse pentru a fi identificate măsurile care se impun în şedinţa de Guvern de săptămâna viitoare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici