Video 25 de gospodării au fost inundate într-o comună din judeţul Buzău - VIDEO

25 de gospodării au fost inundate în zona Pîrscov-Bădila din judeţul Buzău, angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău intervenind pentru scoaterea apei din locuinţe, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1002 afișări

"25 de gospodării sunt inundate. La faţa locului intervin pompierii militari cu două autospeciale şi mai multe motopompe, 25 de lucrători ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, precum şi o grupă operativă", a declarat, pentru MEDIAFAX, Vasile Prahoveanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău.

23 de gospodării din aceeaşi localitate au fost inundate, duminică seară, tot în urma unei ploi torenţiale.

“S-au format torenţi pe versanţi ce au dus la inundarea gospodăriilor din zona Pîrscov – Bădila. Este o zonă de deal şi ses. În unele părţi apar era mai mare, în altele mai mică” a declarat duminică pentru MEDIAFAX, Vasile Prahoveanu, purtător de cuvânt ISU Buzău.

Judeţul Buzău este sub avertizare cod galben de ploi însemnate cantitativ până sâmbătă la ora 08.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici