Video Premierul, despre fostul lider PSD Liviu Dragnea: Nu ştiu opinia lui, dar cred că nu influenţează negativ moţiunea de cenzură | VIDEO

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, la emisiunea "Gândurile lui Cristoiu", că Liviu Dragnea, în prezent încarcerat la Rahova, mai are o anumită influenţă printre membrii pe care i-a promovat şi susţinut, însă nu consideră că moţiunea de cenzură ar fi influenţată de fostul lider PSD.

227 afișări

„Nu am discutat cu Liviu Dragnea din seara alegerilor europarlamentare. Cred că şi Liviu Dragnea are colegi în partid cu care a lucrat, pe care i-a promovat, pe care i-a susţinut. Cred că are o anumită influenţă. (...) Nu am de unde să ştiu care este opinia domnului Dragnea, dar eu cred că nu influenţează negativ moţiunea de cenzură. (...) Nu influenţează PSD în favoarea trecerii (moţiunii, n.r.)”, a declarat Viorica Dăncilă la la emisiunea "Gândurile lui Cristoiu".

Premierul consideră că fostul lider PSD, Liviu Dragnea, în prezent încarcerat la Penitenciarul Rahova, îşi doreşte continuarea programului de guvernare.

„Dacă stăm să ne gândim, programul de guvernare a început cu Liviu Dragnea preşedinte. Cred că Liviu Dragnea - presupun - vrea să ducem programul de guvernare la bun sfârşit”, a mai spus Dăncilă.

Taguri:
dăncilă,
dragnea,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici