Premierul Marcel Ciolacu a avut o întrevedere cu preşedintele Muntenegrului, Jakov Milatovic

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a avut marţi o întrevedere, la Palatul Victoria, cu preşedintele Muntenegrului, Jakov Milatovic, care efectuează o vizită oficială în România.

112 afișări
Imaginea articolului Premierul Marcel Ciolacu a avut o întrevedere cu preşedintele Muntenegrului, Jakov Milatovic

Sursa foto: Gov.ro

„Au fost abordate în cursul întrevederii teme legate de parcursul european al Muntenegrului, dezvoltarea cooperării în planul schimburilor comerciale şi al turismului bilateral, dar şi în cadrul NATO, precum şi aspecte legate de securitatea regională, în contextul creat de agresiunea militară rusă asupra Ucrainei”, potrivit unui comunicat de presă.

Executivul transmite că premierul Marcel Ciolacu l-a felicitat pe şeful statului din Muntenegru pentru progresele ţării sale în procesul de aderare la Uniunea Europeană.

„Muntenegru se bucură de tot sprijinul nostru, România rămânând o susţinătoare fermă a procesului de extindere şi integrare europeană atât a ţărilor din Balcanii de Vest, cât şi a celor din Parteneriatul Estic”, a declarat şeful Executivului român.

De asemenea, prim-ministrul Marcel Ciolacu a apreciat foarte buna cooperare româno-muntenegreană din cadrul NATO, în special în ceea ce priveşte parteneriatele bilaterale şi încurajarea politicii de extindere a Alianţei, subliniind perspectivele pozitive care există pentru dezvoltarea acestei direcţii de cooperare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici