Preşedintele executiv al PSD Timiş: Cred că după 21 de ani de membru PSD, Grindeanu nu va fi exclus

Preşedintele executiv al PSD Timiş, Călin Dobra, spune că organizaţia al cărei lider este nu se gândeşte la schimbarea lui Sorin Grindeanu din funcţia de preşedinte al PSD Timiş. "Cred că după 21 de ani de membru PSD, Grindeanu nu va fi exclus", afirmă Dobra.

1512 afișări
Imaginea articolului Preşedintele executiv al PSD Timiş: Cred că după 21 de ani de membru PSD, Grindeanu nu va fi exclus

Preşedintele executiv al PSD Timiş: Cred că după 21 de ani de membru PSD, Grindeanu nu va fi exclus

Întrebat, joi, de corespondentul MEDIAFAX, cum comentează ultimele declaraţii ale lui Sorin Grindeanu şi Liviu Dragnea, preşedintele executiv al PSD Timiş, Călin Dobra, a răspuns că nu comentează deciziile CEx al PSD, dar îl susţine pe Grindeanu.

“Nu comentez decizia CEx, nici nu sunt membru în cadrul CEx. Pot să vă spun un singur lucru: îl susţin pe Sorin Grindeanu. Nu ne gândim la schimbarea lui Sorin Grindeanu din funcţia de preşedinte al PSD Timiş. Are o vechime de 21 de ani în PSD şi sunt ferm convins că va rămâne membru în continuare în cadrul partidului şi este preşedintele PSD Timiş”, a declarat Călin Dobra.

Întrebat, de asemenea, ce va face dacă va primi vreo propunere de excludere a lui Sorin Grindeanu din PSD, Dobra a răspuns: "Cred că după 21 de ani de membru PSD, Grindeanu nu va fi exclus".

PSD a convocat pentru joi la ora 14.00 şedinţa Comitetului Executiv Naţional, în care va discuta despre numele viitorului premier şi ce soluţii sunt pentru a depăşi criza politică.

CExN al PSD va decide, joi, calea de urmat în condiţiile în care premierul Sorin Grindeanu nu a demisionat ca urmare a retragerii sprijinului politic, iar preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că va convoca consultări pe tema desemnării unui nou premier doar dacă şeful actual al Executivului aflat în funcţie demisionează sau este demis constituţional, prin moţiune de cenzuză.

PSD ar putea decide inclusiv depunerea unei moţiuni de cenzură care să ducă la demiterea constituţională a lui Grindeanu de către Parlament.

Sorin Grindeanu, care spunea miercuri că este de 20 de ani în partid, ar putea fi exclus la şedinţa de azi, după ce în CExN al PSD de miercuri membrii au votat ca cei care vor face parte dintr-un guvern care nu e susţinut de partid, să fie excluşi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici