Preşedintele Organizaţiei Femeilor Social Democrate, Viorica Dăncilă: Avem 86 de primăriţe, 204 consiliere judeţene şi 2.600 de consiliere locale

Preşedintele Organizaţiei Femeilor Social Democrate, Viorica Dăncilă, a anunţat vineri că partidul său are 86 de primăriţe, dintre care trei primăriţe de municipii, trei de oraşe, 80 de comune, 204 consiliere judeţene şi în jur de 2.600 de consiliere locale.

176 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Organizaţiei Femeilor Social Democrate, Viorica Dăncilă: Avem 86 de primăriţe, 204 consiliere judeţene şi 2.600 de consiliere locale

Preşedintele Organizaţiei Femeilor Social Democrate, Viorica Dăncilă: Avem 86 de primăriţe, 204 consiliere judeţene şi 2.600 de consiliere locale (Imagine: Bogdan Baraghin/ Arhiva Mediafax Foto)

"O cifră estimativă, dar foarte aproape de cea reală: avem 86 de primăriţe, dintre care trei primăriţe de municipii, trei de oraşe, 80 de comune. Aşa cum ştiţi, o femeie a câştigat Primăria Generală a Capitalei. Avem 204 consiliere judeţene şi în jur de 2.600 de consiliere locale. Avem 26 de primăriţe care sunt la al cincilea mandat şi care au arătat prin experienţă şi prin modul în care au ţinut legtura cu cetăţenii că au meritat încă un mandat şi sperăm ca aceste rezultate care sunt rezultate bune comparativ cu 2012, dar noi credem că este loc şi de mai bine şi sperăm ca la alegerile generale procentul să fie cât mai mare", a declarat Dăncilă după şedinţa Comitetului Executiv al Organizaţiei Femeilor Social Democrate.

De asemenea, ea a spus că organizaţia pe care o conduce susţine prezenţa femeilor pe liste la alegerile parlamentare, subliniind că va continua campania electorală.

"Vrem să continuăm campania până la alegerile din toamnă, alegerile generale, şi abia atunci credem că misiunea noastră este îndeplinită. În acelaşi timp, susţinem prezenţa femeilor pe liste şi susţinem că atâta timp cât femeile muncesc, sunt implicate, cât au o carieră în spate pot reprezenta foarte bine partidul în calitate de deputat sau senator în Parlamentul României", a declarat Viorica Dăncilă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici