Raluca Turcan: PSD-ALDE să nu ţină la sertar ordonanţele pentru alte nenorociri. Să fie discutate de urgenţă

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat,joi, că "ultima cale de a preveni intrarea în vigoarea a OUG 13/2017 este de a o respinge şi de a adopta OUG 14/2017,cerând ca săptămâna viitoare ambele ordonanţe să treacă prin Parlament, "să nu fie ţinute la sertar" pentru alte "nenorociri".

244 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan: PSD-ALDE să nu ţină la sertar ordonanţele pentru alte nenorociri. Să fie discutate de urgenţă

Raluca Turcan:PSD-ALDE să nu ţină la sertar ordonanţele pentru alte nenorociri; Să fie discutate de urgenţă (Imagine: Andreea Alexandru / Mediafax Arhiva Foto)

"Am aflat de decizia Curţii Constituţionale, pe care nu intenţionez să o comentez. Este clar acum că ultima cale de a preveni intrarea în vigoare a OUG 13 este ca aceasta să fie respinsă de Parlament, concomitent cu adoptarea OUG 14", a declarat preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, după ce CCR a decis că sesizarea Avocatului Poporului privind OUG 13 este inadmisibilă.

PNL a cerut ca respingerea OUG 13 şi asoptarea OUG 14 să se facă, în procedură de urgenţă, însă majoritatea PSD-ALDE a ignorat apelul, susţine Raluca Turcan.

Turcan cere majorităţii PSD-ALDE să nu ţină ordonanţele "la sertar" pentru a pregăti alte "nenorociri", ci să le treacă prin Parlament săptămâna viitoare.

"Revin cu solicitarea ca săptămâna viitoare ambele Ordonanţe de Urgenţă să treacă prin Parlament şi să nu fie ţinute prin sertare pentru a pregăti cine ştie ce alte nenorociri în domeniul legilor penale", a spus Turcan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici