Video RO+, SIGLA pentru noul partid al lui Cioloş

Fostul premier Dacian Cioloş a anunţat, vineri, că a depus actele pentru înfiinţarea partidului ”Mişcarea România Împreună”, iar sigla partidului va fi ”RO+”.

6735 afișări

”Am depus la tribunal actele pentru înfinţarea partidului. (...) Vreau să fiu parte a unui partid mare cu oameni noi. Cu oameni care schimbă România în bine acum şi nu doar vorbesc despre necesitatea schimbării. Un partid în care eu voi fi unul dintre cei mulţi care muncesc pentru a pregăti generaţia nouă de politicieni oneşti şi competenţi de care avem atât de mare nevoie. Un partid susţinut prin cotizaţii mici de românii care îşi doresc o Românie normală fără politicieni ţinuţi în laţ de finanţatori interesaţi. Un partid în care atât donaţiile cât şi cheltuielile să fie total transparente”, a declarat Dacian Cioloş, potrivit site-ului partidului, http://www.romaniaimpreuna.ro/.

El a adăugat că gestul său va fi o încercare ”ambiţioasă si riscantă” mai ales că aşteptările de la această formaţiune sunt mari.

”Ne dorim să inspirăm oamenii care cred că România merită o nouă clasă politică. O clasă politică cu toleranţă zero faţă de corupţie, nepotism şi nesimţire. Avem nevoie de voi, de fapt avem nevoie unii de alţii. În următoarele luni, Mişcarea România Împreună va căpăta o existenţă formală şi vom începe pregătirile pentru alegerile care vor urma. Avem nevoie acum de cât mai mulţi simpatizanţi şi voluntari care să poată să pună umărul şi să ajute. Oameni gata să îşi asume că schimbarea se face nu pentru ei ci cu ei. Oameni care sunt gata să doneze timp şi bani pentru a construi o clasă politică aşa cum ar trebui să avem. Oameni care atunci când partidul va primi aprobarea judecătorească să devină membrii de partid”, a adăugat preşedintele fondator al partidului.

Anunţul a fost făcut şi în cadrul unui eveniment intern al platformei România 100, transmis pe Facebook, la care participă mai mulţi miniştri din Guvernul Cioloş, printre care Vlad Voiculescu şi Dragoş Pâşlaru, dar şi fostul purtător de cuvânt al Executivului condus de Cioloş, Liviu Iolu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici