Tăriceanu, mărturisire în faţa jurnaliştilor: Întâlnirile cu presa sunt mai complicate decât cele cu procuratura

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, marţi, la Parlament, întrebat în mod repetat de reporteri despre ce a discutat la telefon cu Liviu Dragnea, în cursul zilei, că are de multe ori senzaţia că întâlnirile cu presa „sunt mai complicate decât întâlnirile cu procuratura”.

286 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu, mărturisire în faţa jurnaliştilor: Întâlnirile cu presa sunt mai complicate decât cele cu procuratura

Tăriceanu, mărturisire în faţa jurnaliştilor: Întâlnirile cu presa sunt mai complicate decât cele cu procuratura

Jurnaliştii l-au întrebat, marţi, la Parlament, pe preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, dacă în discuţia telefonică pe care a avut-o în cursul zilei cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a abordat legea offshore şi înfiinţarea FSDI.

După ce a răspuns, presa a continuat cu întrebările şi Tăriceanu a glumit spunând că a vorbit cu Dragnea despre faptul că jurnaliştii îi urmăresc „pas cu pas”.

Chestionat ce alte teme a mai abordat în discuţia cu Dragnea, Tăriceanu a răspuns: „Prezenţa jurnaliştilor pe holurile Parlamentului, faptul că ne urmăresc pas cu pas, faptul că azi e puţin înnorat şi nu mai e senin ca ieri”.

„Ce vreţi să mai ştiţi? Ce mănâncă el la prânz...”, a adăugat preşedintele ALDE.

La întrebarea unui ziarist cu privire la data următoarei şedinţe a coaliţiei de guvernare, Tăriceanu a spus că de multe ori întâlnirile cu presa „sunt mai complicate decât întâlnirile cu procuratura”.

„Am senzaţia, de multe ori, că întâlnirile cu presa sunt mai complicate decât întâlnirile cu procuratura”, a declarat preşedintele ALDE.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici