Video Udrea : Am votat pentru oameni puternici, pentru competenţă şi performanţă - VIDEO

Deputatul Elena Udrea a votat duminică la o secţie de votare de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu din Capitală, alături de Ruxandra Dragomir şi Siegfried Mureşan, ea precizând că şi-a exercitat votul pentru "oameni puternici" şi pentru "competenţă şi performanţă".

306 afișări

Udrea a venit la secţia de votare însoţită de Dragomir şi Mureşan şi a votat atât pentru alegerile europarlamentare, cât şi pentru cele parlamentare parţiale. Ea a primit un buchet de flori de la unul dintre simpatizanţii care o aşteptau în faţa Colegiului Mihai Eminescu din sectorul 4.

"Am votat pentru că România are nevoie de oameni care să o reprezinte puternici şi aici în ţară, şi în Europa, aşa că am votat pentru cea mai curajoasă listă, pentru cea mai puternică listă, pentru o listă care face diferenţa în politica românească. Am votat cu gândul la viitorul pe care îl am în minte de 10 ani de când fac politică şi sunt convinsă că vom ajunge să trăim şi aşa cum ne dorim cu toţii. Am votat pentru energie, pentru tinereţe şi am votat pentru cei care au reuşit să facă ceva în viaţă, fie că au activat în politică, în sport, în mediul de afaceri. Am votat pentru competenţă şi pentru performanţă", a declarat Udrea la ieşirea din secţia de votare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici