Video Udrea: Este evident că sunt o ţintă. Sunt vânată sistematic. DECLARAŢIILE deputatului în Parlament - VIDEO

Elena Udrea a declarat luni, în Parlament, că este ”vânată” sistematic, fiind ”ţinta unei acţiuni precise în care secretele trebuiau păstrate prin folosirea cătuşelor împotriva sa”. Deputatul a declarat, despre votul deputaţilor pentru arestarea sa, în urmă cu două săptămâni, că ”celor mai mulţi le-a fost teamă, teama de cei cu care se luptă şi care mâine ar putea să facă oricăruia la fel, dacă se opune”.

2664 afișări

Declaraţiile Elenei Udrea:

"După experienţa de data trecută ce emoţii să mai am", a spus Udrea la intrarea în Parlament.

Plenul Camerei va discuta luni cererile DNA de începere a urmăririi penale şi arestare preventivă a Elenei Udrea.

Instanţa supremă a admis, sâmbătă, cererea Elenei Udrea, arestată la domiciliu, de a merge luni la Parlament, pentru a se adresa plenului Camerei Deputaţilor, care va vota o nouă cerere a DNA de arestare preventivă a deputatului PMP, pentru noi acuzaţii în dosarul "Gala Bute".

Elena Udrea a declarat, la ieşirea din sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), că judecătorul de drepturi şi libertăţi i-a admis cererea şi va putea fi prezentă luni în plenul Camerei Deputaţilor, pentru a-şi spune punctul de vedere, având în vedere faptul că situaţia "este excepţională în continuare", fiind vorba de a şaptea şi a opta cerere formulate în două săpămâni de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie împotriva sa.

Întrebată cum comentează acuzaţiile din dosarul "Gala Bute", conform cărora şi-ar fi făcut ziua de naştere cu bani primiţi ca mită, Elena Udrea a spus: "Acesta este un motiv pentru care se cere din nou arestarea mea preventivă. Aşa cum, presupun, aţi aflat deja pe surse acest amănunt picant, ar fi intersant dacă aţi putea să aflaţi, pe surse, şi ce evoluţii au avut loc în acest dosar, ieri (vineri, n.r.), spre exemplu, evoluţii favorabile mie".
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici