Victor Ponta îi recomandă lui Sorin Grindeanu să îşi conducă guvernul cât mai repede. "Un avion cu trei piloţi are toate şansele să se prăbuşească rapid"

Fostul premier Victor Ponta a declarat luni la România TV că nu a mers să-i spună lui Sorin Grindeanu cum să: „se bată cu Dragnea" şi că premierul Grindeanu trebuie să îşi „să îşi conducă guvernul" cât mai repede.

3163 afișări
Imaginea articolului Victor Ponta îi recomandă lui  Sorin Grindeanu să îşi conducă guvernul cât mai repede. "Un avion cu trei piloţi are toate şansele să se prăbuşească rapid"

Victor Ponta:

Victor Ponta a explicat că îi promisese lui Sorin Grindeanu că vor avea o discuţie. "Îi promisesem domnului Grindeanu că o să ne vedem când vin în ţară. Eu mi-am dat seama că, dacă mă duc la guvern, nu apuc să intru pe poartă, că cineva îl sună pe Dragnea (...) Ideea că merg eu să mă duc să îi spun lui Grindeanu cum să se bată cu Dragnea nu e adevarată"
 
Politicianul a declarat că în România promblema este că există: „doi piloţi."
 
"De principiu, un avion care are doi piloţi, de aia unul e pilot şi altul copilot, are mari şanse să aiba probleme la decolare, la aterizare, la drum că se bat aia doi pe manşă (...) Are o primă problemă avionul acesta în România cu doi piloţi"
 
Fostul premier a continuat:
 
"Oricât de bine se înţelege cu Liviu Dragnea...Deci o coabitare în trei, un avion cu trei piloţi, din punctul meu de vedere, are toate şansele să se prăbuşească rapid. Cum să se prăbuşească? Nu cu proteste sau cu ordonanţe. (...) motoarele unei ţări sunt economia, investiţiile, fondurile europene, bugetul, încasările la buget, situaţia din energie. Nimeni nu s-a ocupat în aceste doua luni de aceste probleme pentru că nu au putut, săracii"
 
„Timpul trece, s-au dus 2 luni, sper să se mai calmeze lucrurile. Grindeanu e singurul care are aceste probleme. Mâine nu sunt medicamente, vin inundaţiile... Nu e treaba lui Dragnea. Sper din toata inima să se ocupe şi să intre în pielea prim-ministrului, să îşi ia manşa. Trebuie cât mai repede să îşi conducă guvernul", a subliniat Victor Ponta
 
Victor Ponta vorbit şi despre preşedintele Klaus Iohannis, afirmând că acesta îşi doreşte să fie un: „preşedinte jucător".
 
"Preşedintele categoric  vrea să fie preşedinte jucator. Modelul lui e Băsescu, să decidă el tot. Domnul Iohannis îi mai ia şi manşa lui Grindeanu, îi mai trage de ea". 
 

 

 

 

 

 

 
 
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici