Viorel Hrebenciuc şi Dan Şova au fost audiaţi de procurorii DIICOT

Viorel Hrebenciuc şi Dan Şova au fost audiaţi, joi, în calitate de martori într-un dosar de crimă organizată, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

1121 afișări
Imaginea articolului Viorel Hrebenciuc şi Dan Şova au fost audiaţi de procurorii DIICOT

Viorel Hrebenciuc şi Dan Şova au fost audiaţi de procurorii DIICOT (Imagine: Mihaela Cojocaru/ Arhiva Mediafax Foto)

Viorel Hrebenciuc şi Dan Şova au fost audiaţi în calitate de martori într-o cauză în care a fost începută urmărirea penală in rem, în legătură cu transporturi neautorizate de substanţe care conţin precursori de droguri, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Cei doi sunt cercetaţi într-o cauza a DNA, după ce Viorel Hrebenciuc şi-ar fi folosit influenţa pentru a îl determina pe Dan Şova să iniţieze o propunere legislativă privind amnistia şi graţierea unor pedepse.

Viorel Hrebenciuc este judecat de instanţa supremă într-un dosar instrumentat de DNA, care vizează retrocedări frauduloase. Şi fostul ministru al Transporturilor, Dan Şova, este cercetat în mai multe dosare de corupţie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici