Video Viorica Dăncilă anunţă că va candida la şefia PSD. Interviu la Marius Tucă Show

Premierul Viorica Dăncilă anunţă, la Marius Tucă Show, că va fi candidat la funcţia de preşedinte al PSD, la congresul din 29 iunie.

186 afișări

"Cred că voi candida. Deocamndată sunt foarte preocupată de organizare"a spus Viorica Dăncilă, la Marius Tuca Show.

Întrebată dacă va fi candidat, dăncilă a răspuns: "Da, dar eu sper să mai fie şi alţi candidaţi".

Congresul PSD va avea loc pe data de 29 iunie.

Întrebată de prezidenţiale, Dăncilă a spus: "Nu (candidez la prezidenţiale – n.r.). Eu cred că nu mai trebuie să avem această opinie că şeful partidului trebuie să fie candidatul la prezidenţiale. Pot să îi fiu alături, pot să organizez partidul. Eu cred că nu trebuie să mai mergem în aceeaşi logică. Candidatul trebuie să se bucure de popularitate. De aceea am vrut acest Congres mai devreme pentru ca toate eforturile noastre să fie axate pe candidatul la prezidenţiale".

Cât despre candidat: "Categoric, orice coleg bine plasat în sondaje, cum stă Gabi Firea. Eu refuz să cred că există tabere. Mai sunt şi alţi colegi care se bucură de susţinere în partid. Aşa e în democraţie Asta nu înseamnă că suntem rivali, că ne certăm şi nu avem aceeaşi ţintă de a creşte PSD".

Taguri:
dancila,
psd,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici