Voicu: Am fost ameninţat, mă tem pentru familia mea - VIDEO

Senatorul Cătălin Voicu le-a spus, marţi, membrilor Comisiei juridice a Senatului că a fost ameninţat, fără a preciza cine a făcut-o şi sugerând că ar urma să i se întâmple "tot felul de lucruri" în cazul în care ar fi arestat.

38 afișări
Imaginea articolului Voicu: Am fost ameninţat, mă tem pentru familia mea - VIDEO

Voicu: Am fost ameninţat, mă tem pentru familia mea (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Mi s-a spus: «Ai grijă băiatule că, dacă nu te cuminţeşti, ţi se poate întâmpla ceva şi înăuntru, ştii bine ce e acolo». Dar eu nu mă tem", a spus Voicu.

Apreciind că imaginea sa publică este distrusă total, Voicu a afirmat că singurul lucru pentru care se teme este familia lui.

"Imaginea mea publică oricum este distrusă acum total. Am ajuns să apar la televizor pe fundalul sonor din «Caracatiţa»", a spus Voicu.

El a precizat că nu se teme personal de ameninţări, dar că îi este frică pentru familia lui, pentru părinţii "bătrâni şi bolnavi" şi pentru copiii "mici".

"Singurul lucru pentru care mă tem sunt cei din familia mea. Am doi copii mici care sunt subiecte de glumă la şcoală. Ştiţi cât de răi sunt astăzi copiii", a spus Voicu.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici