El i-a pus silicoane blondei lui Capatos

Noua asistentă a lui Dan Capatos, Loredana Chivu, se poate lăuda cu un fost iubit bogat, care i-a satisfăcut toate capriciile. Alex Necula şi-a răsfăţat iubita cu adevărate şedinţe de shopping la Milano, însă, cel mai costisitor cadou pe care blondina l-a primit a fost o pereche de silicoane de 3.000 de euro.

1 afișare
Imaginea articolului El i-a pus silicoane blondei lui Capatos

El i-a pus silicoane blondei lui Capatos

Viaţa Loredanei Chivu, asistenta lui Dan Capatos, este demnă de scenariul unui film de acţiune, cu multe scene de violenţă. Personajele principale ar putea fi frumoasa blondă şi fostul său iubit, un tânăr în vârstă de 23 de ani, fost fotbalist la echipa Inter Gaz, Alexandru Necula. Cei doi au avut o relaţie care a durat mai bine de patru ani, presărată cu nenumărate certuri, însă şi cu bătăi aplicate de tânăr blondinei, principalul motiv fiind infidelitatea Loredanei.

 

Citeste toata stirea pe www.click.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici