Fetita de 8 ani a lui Dan Voiculescu

Dan Voiculescu si iubita sa, Liana, si-au facut prima apritie in public la nunta sefei Loteriei Române, Liliana Ghervasuc. Ei au fost insotiti si de Diana, fetita de opt ani a celor doi. Pina la aceasta nunta, Voiculescu si Liana au tinut departe de ochii presei relatia care dureaza de mai bine de noua ani.

5 afișări
Imaginea articolului Fetita de 8 ani a lui Dan Voiculescu

Fetita de 8 ani a lui Dan Voiculescu

Iubita tinuta ascunsa pina acum este o bruneta focoasa si cu mult mai tinara decit patronul trustului Intact. Are doar 31 de ani, fiind cu un an mai mare decit una dintre cele doua fiice ale lui Dan Voiculescu din prima casatorie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici