Incognito: "Şefu', cu noi cum rămâne?"

Reducerile salariale anunţate de Guvern vor lovi şi în oamenii de partid care au fost răsplătiţi pentru munca din campaniile electorale cu posturi călduţe în administraţie. Reporterii incognito ai RL au jucat rolul unor activişti PDL angajaţi în instituţii publice, care acum îşi sună parlamentarii să le ceară socoteală pentru lefurile de mizerie pe care le vor primi de la 1 iunie.

3 afișări
Imaginea articolului Incognito: "Şefu', cu noi cum rămâne?"

Incognito: "Şefu', cu noi cum rămâne?"

"Am muncit atât pentru partid în campanii electorale şi acum ne tăiaţi salariile? Aşa ne răsplătiţi pentru că am câştigat alegerile?" Acesta a fost, în linii mari, discursul cu care i-am abordat telefonic pe deputaţii şi senatorii PDL care reprezentau circumscripţia electorală respectivă.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici