Întotdeauna am avut nişte scopuri

Vicepremierul Marko Bela a declarat, într-un interviu acordat Agerpres, că opoziţia face o greşeală „enormă“ crezând că, pentru UDMR, importante sunt numai puterea şi guvernarea, catalogând drept „infantile“ afirmaţiile liderilor Uniunii Social Liberale (USL), care spun că, dacă UDMR nu va trăda, acum, puterea, va rămâne în opoziţie.

3 afișări

Fostul preşedinte al UDMR susţine că, deşi Uniunea a dovedit că este o formaţiune capabilă să facă alianţe cu partide care au diferite ideologii, esenţial este să existe nişte programe care să vizeze atât nevoile etnicilor maghiari, dar şi interesul naţional general.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici