Primul CEO care vorbeste de scadere in telecom

Chris Bataillard, CEO al Telemobil, compania care opereaza reteaua Zapp pe piata locala, este primul executiv din randul celor cinci mari operatori de telefonie mobila care vorbeste despre o posibila scadere a businessului de telecom in 2009.

1 afișare
Imaginea articolului Primul CEO care vorbeste de scadere in telecom

Primul CEO care vorbeste de scadere in telecom

Pana acum, sefii Orange Romania si Vodafone Romania, primii doi jucatori din piata, au admis ca scaderea avansului economic prognozata pentru anul viitor va afecta ratele de crestere ale industriei telecomunicatiilor. Pe o piata de circa 5 mld. euro pe an, este pentru prima oara de la intrarea jucatorilor globali in Romania cand acest sector cu marje solide de profit si rate de crestere de doua cifre ar intra pe scadere.

 

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici