Telenovela Vlas, fara sfarsit

Dupa ce “Mama FNI”, Ioana Maria Vlas solicitase in repetate randuri sa ramana dupa gratii, de ceva vreme aceasta s-a razgandit. Nu putem sa nu ne reamintim cand, in urma cu doi ani, Vlas cerea printre lacrimi instantei sa o condamne la 20 de ani de inchisoare, asumandu-si intreaga vina in cazul fraudarii Fondului National de Acumulare.

1 afișare
Imaginea articolului Telenovela Vlas, fara sfarsit

Telenovela Vlas, fara sfarsit

Acum, zice ca nu se mai teme de nimic si ca vrea sa vorbeasca “liber”, sustinand, mai nou, ca nu reprezinta un pericol public si cere sa fie eliberata, folosindu-se de sentinta data in cazul lui Dinu Patriciu. Adica, arestarea preventiva presupune, printre altele, existenta unui pericol social, iar in lipsa unor indicii care sa dovedeasca existenta acestuia, luarea acestei masuri nu se justifica. Aici, dreptatea este de partea sa, pentru ca de vreo cativa ani buni, Vlas sta la inchisoare... ilegal, pentru ca niciun arest preventiv nu tine atat. Si mai are dreptate si cand spune ca a ramas singurul... tap ispasitor!
In dosarul FNA, Vlas este acuzata de inselaciune pentru ca, in calitate de presedinte al SC SOV Invest, intre 1999 si 2000 ar fi indus si mentinut in eroare 13.200 de investitori, carora le-ar fi pricinuit o paguba de peste
25 miliarde de lei. Ieri, a avut loc o alta amanare, iar odiseea proceselor FNI si FNA parca nu se mai termina...
Ioana Maria Vlas a cerut Tribunalului Bucuresti, in cadrul procesului FNA, sa fie eliberata, citand in sprijinul solicitarii sale incheierea de sedinta din 27 mai 2005, in care instanta a expus motivele pentru care a considerat ca nu era necesara arestarea omului de afaceri Dinu Patriciu, cerere pe care magistratii au respins-o.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici