(P) Protecţie „profi” pentru ficat!

791 afișări
Imaginea articolului (P) Protecţie „profi” pentru ficat!
Ficatul este o uzină vie care gestionează sute de procese în organism şi de a cărui sănătate depinde în mod direct starea noastră de bine. Dar prin stres, alimentaţie haotică, consum de alcool îl supunem zilnic la eforturi imense! Oricâtă putere de regenerare ar avea, în cele din urmă ficatul începe să funcţioneze puţin mai greu şi apoi mai greu şi, în cele din urmă, se îmbolnăveşte. Pentru problemele ficatului şi pentru protecţia acestuia, Interferonat de la Dacia Plant este soluţia naturală şi benefică pe termen lung.
 
Bazată pe un complex de 7 extracte naturale, Interferonat are un mecanism de acţiune interesant şi...natural! Stimulează producţia de interferon din organism, care se secretă de obicei ca răspuns imun în cazul unei infecţii virale. Sistemul imunitar este apoi capabil să lupte cu factorii care îmbolnăvesc ficatul şi să îi redea capacitatea de luptă şi regenerare. Interferonat ajută la ameliorarea afecţiunilor hepatice, inclusiv infecţia cu virusurile hepatitei (A, B, C). Ajutorul natural de Interferonat, nu numai că ajută la ameliorarea şi stabilizarea valorilor care măsoară gradul de afectare, ci reuşeşte să ridice calitatea vieţii, esenţială în gestionarea pe termen lung a unei boli cronice.
 
O viaţă profesională de succes nu trebuie să aibă un impact major negativ asupra sănătăţii noastre! Ţinerea stresului sub control, alimentaţia corectă şi ajutorul dat de suplimentele naturale de calitate ne pot ajuta să avem o viaţă sănătoasă şi echilibrată, atât în plan profesional, cât şi în cel personal! "
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici