Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva are, de astăzi, una dintre cele mai moderne UPU din ţară

Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva are, de astăzi, una dintre cele mai moderne Unităţi de Primiri Urgenţe din ţară, anunţă preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Nistor Laurenţiu.

117 afișări
Imaginea articolului Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva are, de astăzi, una dintre cele mai moderne UPU din ţară

Sursa foto: Facebook / Nistor Laurenţiu - Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara

Modernizarea, extinderea şi dotarea UPU a costat 10 milioane de lei, proiectul fiind finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014 – 2020 şi bugetul propriu al Consiliului Judeţean Hunedoara.

Spaţiul destinat UPU Deva a fost modernizat, extins, reorganizat şi organizat astfel încât să poată fi asigurată activitatea medicală de urgenţă în condiţii optime şi de eficienţă maximă.

„Există o zonă de triaj, cameră pentru urgenţe minore, cameră pentru resuscitare, spaţii de decontaminare, cabinet pentru urgenţe ortopedice, spaţii pentru monitorizare pacienţi. Există un spaţiu destinat urgenţelor pediatrice, dotat cu circuit separat, dar şi cabinete pentru personalul medical. Totodată, am derulat şi un proiect de extindere şi etajare corp extins UPU Deva, având ca destinaţie spaţii de birouri pentru administraţia spitalului. Acest proiect, în valoare de peste 6,5 milioane de lei, a fost finanţat integral din bugetul propriu al CJ Hunedoara”, adaugă Nistor Laurenţiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici