The Longevity Talks – cea mai mare conferinţă despre longevitate din România

Arcadia Medical Beauty şi Centrul de Longevitate Arcadia au organizat la Iaşi „The Longevity Talks”, un eveniment dedicat optimizării stilului de viaţă pentru ca înaintarea în vârstă să se transforme într-un proces sănătos şi armonios. Evenimentul a debutat cu două conferinţe şi a continuat cu o serie de ateliere practice şi dialoguri directe cu echipa medicală Arcadia şi cu invitaţii speciali la acest eveniment. Zece speakeri cu expertiză în zona longevităţii şi a sănătăţii au adus în prim plan subiecte de interes cum ar fi perimenopauza şi menopauza, terapiile pentru sănătatea şi frumuseţea pielii, nutriţia anti-aging, ginecologia estetică.

Urmărește
71 afișări
Imaginea articolului The Longevity Talks – cea mai mare conferinţă despre longevitate din România

The Longevity Talks – cea mai mare conferinţă despre longevitate din România

Fiecare etapă din viaţă vine cu bucurii, dar şi cu provocări neaşteptate. Deşi înaintarea în vârstă nu poate fi oprită, efectele ei pot fi încetinite prin menţinerea unui stil de viaţă activ şi prin gestionarea corectă a tuturor schimbărilor care apar odată cu trecerea timpului. Alegerea de informare, de conştientizare, de asumare a unor obiceiuri noi, benefice reprezintă o formă de respect faţă de propria stare de sănătate, o responsabilitate individuală, dar şi o responsabilitate a întregului sistem medical. Dacă până acum sistemul de sănătate punea accent pe tratarea afecţiunilor şi pe prevenirea lor, Arcadia Medical Beauty şi Centrul de Longevitate Arcadia dezvoltă sistemul medical printr-o viziune globală şi inovativă şi prin integrarea terapiilor regenerative pentru creşterea longevităţii.

„Îmi doresc ca oamenii de toate vârstele să trăiască frumos şi să se bucure de fiecare etapă din viaţa lor, inclusiv de perioada senioratului. Pentru ca acest lucru să devină realizabil, este nevoie să aducem împreună oameni şi instituţii care pot genera strategii şi idei de impact. Conferinţa «The Longevity Talks» este un prim pas pe care noi îl facem în această direcţie şi mă bucur să avem alături medici şi specialişti dedicaţi creşterii calităţii vieţii la orice vârstă. În acelaşi timp, însă, redimensionăm întregul sistem de sănătate prin Centrul de Longevitate Arcadia şi prin tot ceea ce construim în Reţeaua Medicală Arcadia”, a declarat Raluca Fiterman, CEO ArcadiaSpitale şi Centre Medicale.

Prima parte a evenimentului a reunit specialişti care au discutat despre ce înseamnă o viziune care poate asigura o viaţă lungă, sănătoasă şi productivă. Cei mai importanţi paşi vizează terapiile pentru sănătatea pielii şi nutriţia anti-aging.

Înaintarea în vârstă aduce cu sine două etape care produc transformări semnificative în viaţa unei femei: perimenopauza şi menopauza. În cea de-a doua parte a evenimentului, specialişti în sănătate hormonală, medici endocrinologi şi ginecologi au oferit soluţii pentru ameliorarea efectelor de ordin fizic şi pentru gestionarea schimbărilor emoţionale prin care trec femeile în această perioadă.

Tinereţe fără bătrâneţe prin terapii alternative

Creşterea longevităţii presupune o abordare holistică în ceea ce priveşte stilul de viaţă şi sănătatea. Participanţii la conferinţa „The Longevity Talks” au avut ocazia să afle direct de la medici specialişti care sunt cele mai noi tehnologii din domeniul frumuseţii. Prezentări şi ateliere dedicate unor terapii alternative (ateliere de respiraţie, utilizarea apei îmbogăţite cu ozon şi practici de nutriţie) pentru sănătate şi starea de bine au completat zonele cu impact create în cadrul evenimentului.

Spaţiul de dialog creat la „The Longevity Talks” a însemnat un transfer de informaţii, răspunsuri la întrebări şi dezvoltarea unei comunităţi pentru care sănătatea este pe primul loc, indiferent de vârstă.

Despre Arcadia – Spitale şi Centre Medicale

Arcadia – Spitale şi Centre Medicale este cea mai mare reţea medicală multidisciplinară privată din zona de Nord-Est, fondată pe o structură complexă, în continuă dezvoltare.  

Echipa medicală de elită, tehnologia de ultimă generaţie, mediul confortabil şi dotările premium sunt doar o parte dintre motivele pentru care Arcadia – Spitale şi Centre Medicale este lider de sănătate în regiunea Moldovei. 

Arcadia Medical Beauty şi-a consolidat poziţia în domeniul esteticii medicale prin angajamentul său ferm faţă de inovaţie şi tehnologie de vârf.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici