Video Accident grav în Piteşti: Ambulanţă SMURD răsturnată într-o intersecţie. Patru răniţi

Patru persoane, dintre care doi paramedici au fost rănite duminică, după ce o ambulanţă SMURD, care se deplasa la caz, a fost lovită de o maşină într-o intersecţie din oraşul Piteşti, judeţul Argeş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4965 afișări

Potrivit ISU Argeş, accidentul rutier s-a produs duminică pe strada Republicii din Piteşti.

O ambulanţă SMURD de prim ajutor care se deplasa către un caz a fost acroşată de o maşină condusă de un şofer în vârstă de 63 de ani şi s-a răsturnat.

În ambulanţa SMURD, care avea pornite semnalele luminoase şi acustice, se aflau trei angajaţii ISU şi un voluntar.

În urma impactului au fost rănite patru persoane: o femeie de 63 de ani, pasageră în maşină, care a suferit o contuzie toracicã şi trei membri ai echipajului SMURD, doi paramedici, ambii de 33 de ani şi un voluntar de 30 de ani, unul dintre paramedici prezentând fractură de claviculă şi traumatism la coloană.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici