Video ACCIDENT grav în Teleorman, după ce un TIR a lovit un microbuz | UPDATE: O persoană a murit. 13 persoane sunt rănite, dintre care 2 copii sunt în stare gravă - FOTO VIDEO

Paisprezece persoane au ajuns la spital în urma accidentului din Teleorman, iar doi copii în stare gravă au fost preluaţi deja de elicopterele SMURD. Printre răniţi este şi o femeie însărcinată.

4025 afișări

UPDATE 17:15 Arafat: Unul dintre răniţii în accidentul din Teleorman a decedat

Raed Arafat a precizat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că una dintre victimele accidentului din Teleorman şi-a pierdut viaţa, în urma manevrelor de resuscitare.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a mai spus, pentru MEDIAFAX, că este posibil ca încă un copil să fie transportat cu ambulanţa la un spital din Capitală.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), în accident au fost implicate, în total 17 persoane, dintre care 14 au fost transportate la spitale. Cinci victime implicate în accidentul din Teleorman sunt transportate la spitale din Capitală, patru dintre ele fiind duse la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, iar un copil va ajunge în grija medicilor de la Spitalul „Bagdasar Arseni”, potrivit reprezentanţilor IGSU. Un copil şi un adult sunt aduşi cu un elicopter SMURD, iar alţi trei adulţi, răniţi în accidentul de joi după-amiază din judeţul Teleorman, sunt transportaţi cu o autospecială de transport victime multiple.

UPDATE 16:43 Patru adulţi sunt transportaţi la „Floreasca”, un copil este dus la „Bagdasar”

Cinci victime implicate în accidentul din Teleorman sunt transportate la spitale din Capitală, patru dintre ele fiind duse la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, iar un copil va ajunge în grija medicilor de la Spitalul „Bagdasar Arseni”, potrivit reprezentanţilor IGSU.

Un copil şi un adult sunt aduşi cu un elicopter SMURD, iar alţi trei adulţi, răniţi în accidentul de joi după-amiază din judeţul Teleorman, sunt transportaţi cu o autospecială de transport victime multiple.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), în accident au fost implicate, în total 17 persoane, dintre care 14 au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe. Patru dintre răniţi se află în stare gravă.

UPDATE 16:13 Paisprezece persoane au ajuns la spital în urma accidentului din Teleorman, iar doi copii în stare gravă au fost preluaţi deja de elicopterele SMURD. Printre răniţi este şi o femeie însărcinată.

Potrivit IGSU, în accident au fost implicate în total 17 persoane, dintre care 14 au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Patru victime se află în stare gravă.

Două elicoptere SMURD au preluat deja două dintre victimele aflate în stare gravă, respectiv doi copii.

Printre persoanele rănite se află şi o femeie însărcinată.

Purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, maior Adrian Gelu Dragomir, a declarat pentru MEDIAFAX că toate cele patru victime aflate în stare gravă vor ajunge în spitale din Bucureşti.


Accidentul a avut loc între un TIR şi un microbuz, în localitatea Furculeşti, judeţul Teleorman.

Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie, iar la faţa locului s-au deplasat două echipaje pentru descarcerare, trei echipaje medicale SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple şi opt echipaje ale SAJ Teleorman.

Purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, maior Adrian Gelu Dragomir, a declarat pentru MEDIAFAX că nimeni nu a murit în accident, dar zece persoane au fost rănite.

Victimele au multiple traumatisme.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, 15 persoane au primit asistenţă medicală la locul accidentului, dintre care zece au nevoie de transport la spital.

Două elicoptere SMURD s-au deplasat la UPU Alexandria pentru preluarea victimelor aflate în stare gravă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici