Accident mortal pe Calea Dudeşti din Capitală: Un bărbat care traversa strada a fost lovit de un taxi

Un bărbat a decedat, vineri, după ce a fost lovit de un taxi în apropierea unei treceri de pietoni de pe Calea Dudeşti, anunţă Brigada de Poliţie Rutieră.

6015 afișări
Imaginea articolului Accident mortal pe Calea Dudeşti din Capitală: Un bărbat care traversa strada a fost lovit de un taxi

Accident mortal pe Calea Dudeşti din Capitală

Accidentul a avut loc în jurul orei 11.00, pe Calea Dudeşti din Capitală, anunţă poliţiştii.

Potrivit primelor informaţii, un taxi care circula dinspre Poşta Vitan către Şoseaua Mihai Bravu a accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, în dreptul staţiei RATB Policlinica Vitan, care traversa strada în zona trecerii de pietoni. După aproximativ 45 de minute de resuscitare, pacientul a fost declarat decedat.

Şoferul de taxi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, au precizat oficiali din cadrul Poliţiei Rutiere pentru MEDIAFAX.

Poliţiştii urmează să stabilească dacă bărbatul traversa pe trecerea de pietoni sau în apropierea marcajului şi cine este vinovat de producerea accidentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici