Video Acoperişul unei turle de biserică din judeţul Vâlcea s-a prăbuşit din cauza furtunii

Acoperişul unei turle a Mănăstirii Şerbăneşti, din judeţul Vâlcea, s-a prăbuşit, sâmbătă, din cauza furtunii.

5367 afișări

Primele informaţii transmise de ISU Vâlcea arată că acoperiul turlei de biserică s-a prăbuşit peste firele de electicitate, la Mănăstirea Şerbăneşti.

Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise la Mănăstirea Şerbăneşti, pentru ajutor.

De asemenea, a fost anunţată şi compania de electricitate.

Nu au fost persoane rănite.

Până la miezul nopţii, mai multe localităţi din Vâlcea sunt sub avertizare meteo cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, vânt puternic şi ploi torenţiale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici