Adolescent dat în urmărire naţională, prins conducând pe Autostrada Soarelui o maşină furată din Jilava

Un tânăr în vârstă de 17 ani, dat în urmărire naţională, a fost prins conducând pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa o maşină furată din Jilava, judeţul Ilfov.

179 afișări
Imaginea articolului Adolescent dat în urmărire naţională, prins conducând pe Autostrada Soarelui o maşină furată din Jilava

Adolescent dat în urmărire naţională, prins conducând pe autostrada A2 o maşină furată din Jilava

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzii şi Misiuni Speciale au depistat, luni seara, pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, un tânăr de 17 ani, din judeţul Bihor, care conducea un autoturism.

Din cercetări a reieşit că tânărul ar fi furat maşina de pe raza localităţii Jilava, judeţul Ilfov.

De asemenea, s-a stabilit că acesta nu avea permis de conducere şi era urmărit naţional din 9 februarie, pentru sustragerea de la un mandat de arestare preventivă, emis de Judecătoria Oradea, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat în scop de folosinţă şi conducere fără permis de conducere.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui autovehicul fără permis şi furt calificat în scop de folosinţă. Tânărul va fi escortat şi introdus în arest.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici