Video ALERTĂ în Masivul Bucegi: Zeci de turişti înzăpeziţi pe drumul spre Padina, salvaţi după aproape opt ore

Aproximativ 60 de persoane, care se aflau în 20 de maşini, au rămas înzăpezite, vineri, în zona sanatoriului Moroeni, din Dâmboviţa, pe drumul care duce spre Padina, în Masivul Bucegi. Turiştii au fost salvaţi după aproape opt ore.

865 afișări

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Dâmboviţa, Ciprian Vătăşelul, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că aproximativ 60 de turişti care se deplasau cu 20 de autovehicule au fost sprijiniţi de jandarmii montani, salvamontişti şi poliţişti pentru a ajunge în siguranţă în zona Padina din Masivul Bucegi.

Turiştii au rămas cu maşinile blocate în zăpadă, în zona sanatoriului Moroeni, pe DJ 714.

“Au rămas blocaţi cu maşinile în jurul orei 14. Au rămas înzăpeziţi. Au fost sprijiniţi pentru a ajunge în siguranţă la Peştera, în zona Padina, după ce au rămas înzăpeziţi în zona sanatoriului Moroeni, DJ 714 Moroeni-Peştera”, a spus Vătăşelu.

Vineri seara, DJ 714, potrivit Poliţiei Dâmboviţa, a fost blocat, timp de două ore, din cauza căderii unei cantităţi de zăpadă de pe versant, în zona Orzea. Nu au fost turişti blocaţi pe drum, a anunţat sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici