ALERTĂ la Iaşi: Peste 350 de persoane evacuate dintr-un mall în urma unui apel la 112

Peste 350 de persoane au fost evacuate de ISU Iaşi, duminică, dintr-un mall din Iaşi, după ce un bărbat a sunat la 112 anunţând că la o manifestare care se desfăşura la etajul al doilea al clădirii s-ar fi creat panică, iar mai multe persoane ar fi leşinat.

4073 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ la Iaşi: Peste 350 de persoane evacuate dintr-un mall în urma unui apel la 112

ALERTĂ la Iaşi: Peste 350 de persoane evacuate dintr-un mall în urma unui apel la 112 (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Silvia Bolohan, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că echipele de intervenţie care s-au deplasat la mall-ul respectiv nu au găsit persoane leşinate.

“Duminică după-amiază prin 112, ISU Iaşi a fost sesizat de un bărbat că la un eveniment organizat într-un mall s-ar fi creat o stare de panică, mai multe persoane fiind leşinate şi prezintă stări de rău, astfel că se impune prezenţa unor echipaje specializate. Aceste echipaje au constatat că la etajul doi al mall-ului participau la o manifestare circa 350 de persoane, majoritatea copii", a spus Bolohan.

Potrivit acesteia, cele circa 350 de persoane au fost evacuate în siguranţă, nefiind identificate persoane care să necesite îngrijiri medicale.

"S-a infirmat faptul că ar fi fost persoane leşinate”, a spus Bolohan.

Potrivit acesteia, la locul solicitării s-au deplasat o ambulanţă de Terapie Intensivă, una de victime multiple şi o autospecială pentru stingere incendii, iar doi inspectori ai ISU Iaşi au verificat dacă evenimentul organizat a avut toate aprobările din punctul de vedere al securităţii la incendiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici