Incendiu într-un mall din Timişoara: Aproximativ 300 de persoane au fost evacuate

Aproximativ 300 de persoane au fost evacuate de pompieri, marţi după-amiaza, după ce un incendiu a izbucnit la un cuptor aflat în food-court-ul unui centru comercial din Timişoara, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2675 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-un mall din Timişoara: Aproximativ 300 de persoane au fost evacuate

Incendiu într-un mall din Timişoara: Aproximativ 300 de persoane au fost evacuate (Imagine: Cristi Cimpoes/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor ISU Banat, pompierii au intervenit cu trei autospeciale cu apă şi spumă, o motoscară şi o ambulanţă SMURD după ce au fost anunţaţi de producerea unui incendiu la un centru comercial din Timişoara.

Circa 300 de angajaţi şi clienţi au fost evacuaţi în timpul operaţiunii de stingere a flăcărilor.

Conform surselor citate, incendiul s-a produs la tubulatura unui cuptor de la un fast food situat în food-court.

Pompierii au reuşit lichidarea rapidă a flăcărilor şi au ajutat la ventalarea fumului din locaţie, nicio persoană nefiind rănită.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici