Alertă meteo de FURTUNI în aproape toată ţara, începând din această seară

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare de ploi torenţiale, valabilă de marţi de la ora 17.00 până joi la ora 23.00, în aproape toată ţara.

10661 afișări
Imaginea articolului Alertă meteo de FURTUNI în aproape toată ţara, începând din această seară

Alertă meteo de FURTUNI în aproape toată ţara, începând din această seară

Meteorologii avertizează că la munte, în Maramureş, nordul Moldovei şi al Transilvaniei, local în Oltenia, Muntenia şi Banat, marţi seara şi în noaptea de marţi spre miercuri, vor fi perioade în care vremea va fi instabilă.

Vor fi averse torenţiale, descărcări electrice şi, pe arii restrânse, grindină.

Începând de miercuri după-amiază, furtunile se vor extinde în cea mai mare parte a ţării.

Potrivit ANM, se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi local 20 l/mp şi izolat 40 l/mp, iar în majoritatea regiunilor vor fi intensificări temporare ale vântului, ce vor lua şi aspect de vijelie, cu viteze la rafală ce vor depăşi 50...60 km/h.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici