Video Amenda pe care a primit-o un şofer care a făcut drifturi într-o parcare din Botoşani VIDEO

  • Un tânăr de 21 de ani a fost amendat pentru că a făcut drifturi în parcarea unui supermarket din oraşul Botoşani.
  • Poliţiştii au analizat imaginile postate pe reţelele de socializare şi l-au identificat pe bărbatul aflat la volan.
1738 afișări

Incidentul a avut loc sâmbătă în parcarea unui supermarket din oraşul Botoşani. Un tânăr a făcut derapaje controlate cu maşina sa, în timp ce prietenii transmiteau imaginile pe reţelele de socializare. Filmarea a fost văzută şi de poliţişti care astfel, au reuşit să-l identifice pe şoferul amator de senzaţii tari.

Este vorba despre un tânăr de 21 de ani din municipiul Botoşani. Acesta a fost sancţionat cu amendă totală în valoare de 3.200 de lei pentru „neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, lipsa documente personale şi ale autovehiculului şi pentru faptul că avea aplicate pe geamurile autoturismului folii neomologate”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici