Video Arhiepiscopul Dunării de Jos, IPS Casian, a încurcat secţiile de votare

Arhiepiscopul Dunării de Jos, IPS Casian, a încurcat secţiile de votare, intrând într-o secţie la care nu era arondat. Înaltul prelat a fost ajutat de reprezentanţii comisiei de votare să găsească secţia la care este arondat.

764 afișări

Arhiepiscopul Dunării de Jos, IPS Casian, a încurcat, într-o şcoală din municipiul Galaţi, secţiile de votare.

Deoarece nu a fost găsit pe listele electorale, reprezentanţii biroului secţiei în care intrase IPS Casian au făcut verificări şi au aflat că înaltul prelat este arondat la altă secţie.

După câteva minute, unul dintre membrii comisiei l-a îndrumat pe Arhiepiscopul Dunării de Jos către secţia corectă.

IPS Casian a spus, la ieşirea de la urne, că votul este „binecuvântat de Dumnezeu” şi că izvorăşte „din credinţa noastră profundă în lumea valorilor privind familia.”

„Aşa cum ştim votul este un prilej binecuvântat de Dumnezeu şi consfinţit de lege pentru a ne exprima convingerile noastre izvorâte din libertate, dar de această dată şi din credinţa noastră profundă în lumea valorilor privind familia. Pe lângă un exerciţiu de credinţă şi de mărturisire este şi un exerciţiu patriotic pentru că familia este izvorul unităţii noastre, a vieţii noastre în unitate şi în solidaritate”, a spus IPS Casian.

Arhiepiscopul Dunării de Jos a votat sâmbătă, în jurul prânzului, la o şcoală din municipiul Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici