Video Azi director, mâine “pacientul 37”. Povestea lui Alin Goga, care a învins Covid-19: “Mi-am schimbat perspectiva asupra vieţii”

  • Alin Goga a stat o lună în spital pentru a fi tratat de COVID-19
  • Obezitatea i-a agravat starea de sănătate
  • Alin Goga spune că regulile trebuie respectate pentru că prea mulţi bolnavi de COVID ar depăşi capacitatea sistemului medic
2713 afișări

Când toate îţi merg bine, simţi că nimic nu poate să te doboare.  Pentru Alin Goga infecţia cu noul virus a venit ca o furtună, care i-a schimbat viaţa. 

“Simptomele pe care le-am avut au fost acelea de gripă. Iniţial, slăbiciune, dureri musculare, febră, frisoane. Boala a evoluat destul de rapid în perioada 6,7,8, 9. Pe data de 9 am făcut testele de gripă tip a şi tip B care au ieşit negative. În data de 10 m-am prezentat la Victor Babeş, cerând internarea, lucru care s-a şi întâmplat”

Fost director în CNAIR, Alin a aflat că este cel de-al 37-lea pacient diagnosticat cu COVID-19 din România. 

“Deşi eram sănătos, obezitatea a fost un factor mare de risc şi probabil, de aceea am şi făcut această formă gravă. Astăzi, de la 114 kg, am 88 şi sper să mă păstrez în acest ritm. Am avut o scădere musculară de 40%, asta fost cel mai grav, ca urmare a faptului că am stat 14 zile în pat“

Alin nu ştie de unde a luat boala, dar pe 11 martie a fost diagnosticat cu infecţíe cu coronavirus, apoi a ajuns în Terapie Intensivă. A  părăsit spitalul după o lună şi a rămas cu o lecţie de viaţă. 

“Mi-am schimbat, normal, perspectiva asupra vieţii prin aceaastă experienţă. Am realizat care sunt lucrurile importante:credinţa, sănătatea şi familia. Am realizat că alergam după lucruri neimportante. Am realizat că mă uitam la punctul negru în loc să văd coala albă.”

Acum, Alin Goga este vindecat şi se bucură de o viaţă liniştită, acasă. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici