Video Bărbat dispărut în timp ce pescuia alături de un prieten, la Hârşova

Un bărbat de 49 de ani este căutat, marţi, de pompieri şi scafandri, după ce barca în care se afla s-a răsturnat într-un lăstăriş, în timp ce se afla la pescuit cu un prieten, în Hârşova, judeţul Constanţa.

509 afișări

Potrivit ISU Constanţa, la intervenţie participă patru scafandrii, cu o ambarcaţiune, un echipaj SMURD B, în total 12 pompieri.

Se pare că bărbatul de 49 de ani era la pescuit cu un prieten. Fiecare era în câte o barcă, iar când amicul s-a uitat spre barca celui dispărut a văzut ambarcaţiunea răsturnată, iar pe bărbat nu l-a mai zărit.

Se pare că bărbatul a intrat cu barca în lăstăriş.

Pompierii sunt la faţa locului şi încearcă să îl găsească pe bărbatul de 49 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici