Video Bărbat împuşcat de un poliţist în Prahova

Un bărbat de 43 de ani, din Prahova, a fost transportat la spital, miercuri, cu plăgi împuşcate, acesta fiind rănit de un poliţist pe care l-a atacat cu un topor în timp ce omul legii încerca să îl imobilizeze, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3416 afișări

Reprezentanţi Poliţiei Prahova au transmis că oamenii legii au intervenit, miercuri, la o sesizare privind distrugerea unor autovehicule, însă persoana reclamată l-a ameninţat pe unul dintre poliţişti cu toporul.

„Pe raza localităţii Buda, o patrula de poliţie a intervenit la o sesizare prin SNUAU 112, privind distrugerea unor autovehicule de către o persoană. La faţa locului, patrula de poliţie a identificat persoana reclamată, care avea asupra sa un topor, cu care i-a ameninţat pe poliţişti şi a încercat să îi lovească. Poliţiştii au efectuat somaţii legale, au tras foc de avertisment în plan vertical, după care l-au împuşcat în abdomen”, arată Poliţia Prahova.

Purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Prahova, George Duţă, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul de 43 de ani are trei plăgi împuşcate şi a fost dus la spitalul din Ploieşti.

“Are trei plăgi punctiforme prin împuşcătură, în zona abdomenului şi în zona lombară. A fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti”, a spus Duţă.

Bărbatul a mai fost arestat şi în 2014, tot pentru ultraj asupra unui poliţist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici