Video BREAKING: Incendiu într-o şcoală din Gorj: elevii au fost evacuaţi

26 de elevi ai unei şcoli primare din comuna Săcelu, judeţul Gorj, au fost evacuaţi, luni, din unitatea de învăţământ, în urma unui incendiu. Acoperişul a luat foc, iar clădirea s-a umplut de fum, transmite corespondentul MEDIAFAX.

465 afișări

Reprezentanţii şcolii susţin că incendiul ar fi izbucnit în urma unui scurtcircuit, după ce iniţial a fost înregistrată o pană de curent.

Până la ora transmiterii acestei ştiri nu s-au înregistrat victime şi nu există pericol de extindere a flăcărilor la gospodăriile cetăţenilor.

”Nu sunt victime. Copiii sunt în siguranţă. Au fost evacuaţi în curtea şcolii, după care au fost preluaţi de părinţi. Cei care merg cu microbuzul au fost transportaţi acasă. S-a întâmplat la sfârşitul orelor de curs, pe la ora 11.40. Doamna învăţătoare de la structura respectivă a simţit un miros de fum, a mers şi în cancelarie, i s-a părut că este de la o imprimantă, după care a ieşit în curte şi a văzut în partea dreaptă a instituţiei focul la acoperiş. Cu puţin timp înainte avusese loc o pană de curent şi probabil a fost un scurtcircuit. Aşteptăm rezultatul pompierilor. Avem centrală pe lemne. Avem 12 copii în clasele I-IV şi 14 de grădiniţă”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Elena Docuţă, directorul Şcolii Gimnaziale Săcelu.

Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Novaci se află la faţa locului.

”Incendiul este localizat. Nu sunt persoane care să necesite îngrijiri medicale”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici