Video Brigada Rutieră, despre incidentul din trafic cu Cătălin Rădulescu: Nu a trecut pe roşu, nici pe galben, a fost oprit la un control de rutină / Deputatul PSD: Probabil am trecut pe galben - VIDEO

Deputatul Cătălin Rădulescu nu a trecut pe culoarea roşie a semaforului, nici pe galben, fiind de fapt oprit la un control de rutină în zona Pieţei Victoria din Capitală, precizează purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Claudiu Costea.

42522 afișări

UPDATE La data de 13.11.2019, în jurul orei 23.47, doi poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere aflati în exercitarea atribuţiilor de serviciu în zona Piaţa Victoriei, au oprit pentru control un conducător auto, căruia i-au solicitat documentele, însă iniţial nu s-a conformat dispoziţiei poliţistilor motivând că în punctul de control se afla un jurnalist, astfel că s-a deplasat câţiva metri după care s-a oprit pe partea dreaptă unde a înmânat poliţiştilor documentele prevăzute de lege", a transmis purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Claudiu Costea.

Poliţiştii l-au testat pe Cătălin Rădulescu şi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

„Având in vedere că în urma controlului efectuat nu au fost constatate contravenţii la regimul circulaţiei pe drumurile publice faţă de conducătorul auto nu a fost dispusă nicio măsură legală", a mai spus Claudiu Costea.

Ştirea iniţială

Deputatul Cătălin Rădulescu a făcut scandal, miercuri seara, după ce ar fi fost prins trecând cu maşina pe roşu, în Capitală. Poliţiştii au pus o autospecială în faţa lui, însă Rădulescu a continuat scandalul. Contactat de MEDIAFAX, politicianul negat incidentul şi a spus că poliţiştii îi sunt prieteni.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu ar fi trecut cu maşina pe culoarea roşie a semaforului în zona Polizu, din Capitală. Acesta a fost somat să oprească de o echipă de poliţişti, însă acesta nu a respectat semnalul, moment în care o maşină de Poliţie i-a blocat drumul.

Rădulescu a început să facă scandal, spunându-le agenţilor de la Rutieră că el este un politician în campanie şi nu trebuie să se oprească la semafor.

Văzând că este filmat, acesta a izbucnit, spunând că „nu vrea să vorbească cu presa” şi a vrut să demareze, în timp ce poliţistul i se adresează spunându-i să rămână pe loc.

Contactat de MEDIAFAX, Rădulescu a spus că, în realitate, nu a fost niciun incident şi că poliţiştii îi sunt prieteni, îi ştie din Curtea de Argeş, iar el le-a spus că până nu pleacă jurnalistul, el nu vorbeşte.

„Niciun fel de incident. A venit un jurnalist care probabil că mă urmărea de undeva. Eu veneam de la Kiseleff şi un oarecare jurnalist, eu nu cunosc toţi jurnaliştii, a vrut să îmi arate ceva de presă, eu am rămas să vorbesc cu doi poliţişti, unul din Curtea de Argeş, îi cunosc, doi amici de-ai mei şi a apărut un jurnalist. Şi am spus că nu am ce să vorbesc cu jurnaliştii când stau de vorbă cu prieteni. Nu am vrut să vorbesc şi la un moment dat am văzut că a plecat, dar nu ştiu cine e individul ăsta, dacă e jurnalist. A apărut aşa, dintr-odată. O fi fost un securist”, a spus Rădulescu.

După câteva minute, deputatul Cătălin Rădulescu a revenit cu o altă declaraţie. Spune că a plecat nervos de la Kiseleff, pentru că ar fi fost şicanat de protestatarul Marian Moroşanu, zis „Ceauşescu”.

„Veneam de la Kiseleff şi acolo m-a şicanat când am plecat faimosul Ceauşescu, ca de obicei, cu injurii şi cu tot felul de prostii ale lui şi, la Victoriei, când am intrat pe Buzeşti, mergând spre casă, o maşină a Poliţiei a venit în paralel şi m-a rugat să trec pe partea dreapta pentru verificare. În timp ce poliţiştii vorbeau cu mine a venit un jurnalist, aşa a spus, că e jurnalist. Eu am crezut că este tot din gaşca lui Ceauşescu şi m-am enervat, am zis că nu am ce să vorbesc cu niciun fel de jurnalist. (...) Poliţiştii au aşteptat să plece, că nu ştiu cine era, după care şi-au făcut verificarea de rutină, m-au salutat, m-au şi recunoscut, unul dintre băieţi era din Curtea de Argeş, ne-am salutat şi am plecat spre casă”, a declarat Rădulescu.

Social-democratul a precizat că e posibil să fi trecut pe culoarea galbenă a semaforului, dar „pe galben nici nu e infracţiune. Probabil că am trecut pe galben, nu ştiu”.

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere nu au putut fi contactaţi până la ora transmiterii acestei ştiri pentru a-şi spune punctul de vedere în legătură cu incidentul din zona Polizu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici