Video Cabina frigorifică a unui camion care transporta carcase de porc s-a desprins pe centura Craiovei

Cabina frigorifică a unui camion care transporta carcase de porc s-a desprins, joi, şi a căzut pe carosabil, pe DN 65F, Centura de Nord a Craiovei. Şoferul, un bărbat din Caraş-Severin, a fost amendat.

695 afișări

Poliţiştii Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la producerea accidentului rutier pe strada Calea Bucureşti, în municipiul Craiova.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că, un bărbat din judeţul Caraş-Severin, în timp ce conducea o autoutilitară frigorifică pe DN 65F, Centura de Nord a Craiovei, la intersecţia cu strada Calea Bucureşti, boxul frigorific al autoutilitarei s-a desprins căzând pe carosabil”, transmite Poliţia Dolj.

Cabina frigorifică era încărcată cu carcase de porc.

În urma accidentului, nu a fost victime.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Pe numele său a fost întocmit un proces-verbal de sancţiune contravenţională.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici