Video Cabinetele stomatologice se pregătesc de redeschidere. Măsuri speciale

  • Clinicile stomatologice îşi vor relua activitatea după 15 mai
  • Cabinetele dentare şi-au făcut stocuri cu echipamente de protecţie
  • Doar pacienţii cu urgenţe au fost trataţi în perioada aceasta
491 afișări

Obişnuieşte-ţi copilul cu ideea că o consultaţie la denstist o să arate altfel. Ameninţarea virusului care a ucis până acum aproape o mie de oameni la noi în ţară obligă medicii la măsuri speciale de protecţie.

În această perioadă doar pacienţii care au avut urgenţe au putut merge la dentist.  Restul pacienţilor mici sau mari, îşi aşteaptă rândul cu nerăbdare.

Doctoriţă: A fost umflată? Dureri peste noapte? 

Copil: Nu.

Doctoriţă: Dar când mâncai te durea?

Copil: Da.

Ionuţ Leahu, manager clinică privată: Am ştiut clar că nu va rămâne doar în China acest virus şi deja erau semnale din piaţă că nu prea se mai găsesc materiale de protecţie.

De vineri, toate cabinetele stomatologice îşi vor relua activitatea şi sunt obligate să asigure măsuri suplimentare de siguranţă pentru a evita contaminarea cu noul coronavirus. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici