Călăraşi: Un poliţist s-a sinucis cu arma din dotare

Un poliţişt în vârstă de 51 de ani, din comuna Mitreni, judeţul Călăraşi, s-a împuşcat cu arma din dotare, în noaptea de joi spre vineri, fiind găsit de colegii săi pe un câmp din apropierea localităţii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1099 afișări
Imaginea articolului Călăraşi: Un poliţist s-a sinucis cu arma din dotare

Călăraşi: Un poliţist s-a sinucis cu arma din dotare

Purtătorul de cuvânt al IPJ Călăraşi, Florentina Dobre, a declarat, corespondetului MEDIAFAX, că poliţistul a fost dus, mai întâi, la spitalul din Călăraşi, de colegii săi, care l-au găsit. Cazul este acum cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi.

„Avea 51 de ani, lucra la Postul de Poliţie Mitreni. Vă confirm că a fost găsit, azi noapte, pe un câmp din apropierea localităţii. S-a sinucis cu arma din dotare. A fost găsit de colegii săi, care îl căutau, şi a fost dus mai întâi la spital. A fost deschisă o anchetă de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi“, a declarat, pentru MEDIAFAX, Florentina Dobre.

Reprezentantul IPJ a mai afirmat că poliţistul în vârstă de 51 de ani trecuse de o testare psihologică, în iulie anul acesta şi că, cel mai probabil, gestul său a fost motivat de probleme personale.

„Ultima testare psihologică a avut loc pe 1 iulie 2016. Se pare că a recurs la acest gest pe fondul unor probleme personale“, a mai a spus Florentina Dobre.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici